Om Macma

Macma Nordica AB är ett fristående företag i Macmafamiljen. Macma Nordica representerar den nordiska grenen av ett stort nätverk. Vår verksamhet bedrivs idag i huvudsak i de nordiska länderna, främst Sverige, Norge och Finland. Företaget har sitt säte i Gagnef, hjärtat av Dalarna och Sverige.

Vårt samarbete med Macma oHG i Tyskland ger oss tillgång till ett stort produktsortiment och kontaktnät över hela världen. Macma oHG är ett familjeföretag med säte i Nürnberg som driver verksamhet i 38 länder. Macmaföretagen har i kraft av sin storlek och sina partners möjlighet att driva produktutveckling, kvalitetskontroll och samtidigt erbjuda mycket fördelaktiga priser. Vi har korta beslutsvägar vilket gör oss flexibla, att snabbt anpassa oss efter marknadens rörelser och kundernas önskemål. Något som både vi och ni har stor nytta och glädje av.

Macma Nordica AB har samlat en unik kompetens inom sitt affärsområde. Förutom kunskap om marknaden genom många år i branschen, har vi även utvecklat system för att göra dina affärer betydligt enklare.

Vår affärsidé är att vara marknadens bästa val av partner inom de affärsområden vi är verksamma i.
Macma Nordica AB ska erbjuda profilföretag i norden:
- Ett brett program av konkurrenskraftiga profilprodukter
- Interaktiva it-lösningar
- Marknadens bästa service

Välkommen till oss på Macma Nordica AB!

Kvalitetssäkring

För kvalitetssäkring samarbetar Macma endast med erkända företag som SGS, Intertek och Bureau Veritas. Dessa testinstitut testar varorna i enlighet med EU: s riktlinjer eller specifika kundbehov.
MACMA introducerar endast de varor som uppfyller gällande EU-direktiv och standarder. Således är alla produkter som kommer i kontakt med livsmedel testade i enlighet med LFGB och alla elektriska apparater är testade i enlighet med RoHS. Leksaker är tillverkad och märkt i enlighet med det nya leksaksdirektivet Säkerhet 2009/48 / EG. Vid behov testas för CE och EN71 del 1-3.
MACMA har egen anställd, som dagligen kontrollerar elektroniska produkter i enlighet med ROHS-direktivet.

Personalen genomgår en löpande utbildning för att följa de förändringar av regler och villkor som inträffar.

Det finns också möjlighet att inspektera varor före leverans från Fjärran Östern av en oberoende tjänsteleverantör. Det här alternativet används främst för specialbeställningar. Sådana kvalitetskontroller utförs i enlighet med kraven i standarden DIN400 / 80 ISO 2859 om det inte finns andra specifikationer för kunden. Genom dessa kvalitetskontroller av eventuella fel i varan kan begäran göras om att varorna skall omarbetas.Licenser och certifieringar Macma Nordica

Licenser och certifieringar Macma Nordica


Korta fakta

Bolagsnamn
Macma Nordica AB
Org.nummer
5590623004
Telefonnummer
0241-61190
E-postadress
info@macma.se

Allmänna villkor